Matkakohteet
Joulumatkat 2017 - Tervis 22.12.-27.12.2017

Monipuolisia palveluja tarjoava Spa Tervis on Pärnun suurin kylpylä. Se koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellissa on 494 vuodepaikkaa ja kaikin mukavuuksin varustelluista hotellihuoneista avautuvat upeat näkymät. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Aamiaiselle, aamuvoimisteluun ja muihin hoitoihin pääsee kätevästi lasikäytävien kautta. Päivittäin Sinua odottavat aamuvoimistelu, vesivoimistelu, sauvakävely, kuntosali, pöytätennis, uima-allas, japanilainen kylpy, poreallas, erilaiset saunat, ym. Terviksen liikuntasalissa voi harrastaa myös sisäpelejä. Kylpylä sijaitsee noin 1,5km keskustasta ja uimarannasta. Hotellihuoneet on sijoitettu kolmeen siipeen: standard-huoneet 1. ja 2. talo, sekä superior-huoneet 3. talo.

Spa Terviksen muut palvelut:
Kaksi kauppaa, buffet-ravintola, kahvila, baari, silityshuone, tallelokerot, kirjasto, polkupyörän vuokraus, oppaiden järjestämät retket, hammaslääkäri, kauneuskeskus. Kulttuurikeskuksessa järjestetään iltaisin kansainvälisten artistien konsertteja, tanssi-iltoja, teemapäiviä, näyttelyitä ym.

Matkaohjelma:
Lähdemme aikataulun mukaan bussilla Helsinkiin, jossa kuljettaja jakaa liput laivamatkaa varten. Tallinkin Megastar lähtee Länsisatamasta klo 10:30 ja saapuu Tallinnaan klo 12:30. Tallinnan satamasta jatketaan bussilla kohti Pärnua (ajomatka Tallinnasta n. 130 km). Kylpylästä saa huoneet klo 15:00 alkaen, jonka jälkeen majoittuminen kylpylään ja illallinen.

Lääkärintarkastuksen ja hoitosuunnitelman teon jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti jouluiseen Pärnun kaupunkiin.

Keskiviikkona bussi lähtee kohti Tallinnaa, josta Eckerö Linen Finlandia lähtee klo 12:00 ja saapuu Helsinkiin klo 14:15. Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille välittömästi laivan saavuttua satamaan. Bussi lähtee kuitenkin viimeistään klo 14:45.

Hintaan sisältyy:
Bussikuljetukset, laivamatkat kansipaikoin, majoitus 2hh, täysihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen), lääkärin konsultaatio, aamuvoimistelu, spa- ja saunakeskuksen käyttö ma-to klo 6:30-17:00, pe-su klo 6:30-22:00, kuntosalin käyttö klo 6:30-15:00, 3 kylpylähoitoa päivässä (la-ti), sekä jouluinen ohjelma.

Hoitovalikoima:
Klassinen hieronta 23min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalissa, kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus.

Kaikilla matkustajilla tulee olla voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti mukana matkalla.

Oma bussimme vie perille asti! Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkojen ajaksi.

Huom! Matkatavaroiden painoraja on 50kg/ henkilö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu)
Tupakkatuotteet tulee viedä henkilökohtaisesti tullin läpi.

Ilmoitattehan lähtöpaikkanne varauksen yhteydessä. Bussi kulkee vain niiden reitin varrella olevien pysäkkien kautta, joille on etukäteen ilmoittautuneita matkustajia.

S-etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.