Matkakohteet
Kylpylämatkat, PÄRNU - Estonia Medical Spa 8 pv

puistotalo_kes_400 

ESTONIA MEDICAL SPA & HOTEL (ent. Puistotalo) 8pv lauantai - lauantai
(Pärna 12, 80012 Pärnu)

Perinteinen kylpylä Estonia Medical Spa & Hotel tarjoaa monipuolisia kylpylähoitoja. Keväällä 2008 avattu Estonia Termid sauna- ja allasosastolta löytyy suomalainen sauna, höyrysauna, poreallas, lasten allas, Kneipp-terapia, Vichy-suihkut, japanilainen kylpy, suolasauna, sekä erilaisia altaita. Kylpylän erikoisuutena on Pärnun ainoa kylmähoitohuone. Kylmähoitoa käytetään lihas- ja nivelkipuja lievittävänä ja tulehduksia ehkäisevänä hoitona. Kylpylä sijaitsee noin kilometrin päässä Pärnun keskustasta ja uimarantaan on vain noin 300 metriä. Estoniassa on 8/4 kerrosta. A-talossa (matala puoli) ja P-talon (korkea talo) 6. kerroksessa sijaitsevat economy-huoneet, ja 3, 4, 6, ja 7 kerroksissa peruskorjatut standard-huoneet.

Muut palvelut:
Kaksi ravintolaa, kahvila, kauppa, kauneussalonki, hammashoito, kampaamo, tallelokerot. Mahdollisuus vuokrata kävelysauvat, kylpytakki ja hiustenkuivaaja.

http://www.spaestonia.ee/medical/wp-content/uploads/2015/03/016.jpg http://healthrepublic.ee/wp-content/uploads/2014/03/TreatmentPackage-252x143.jpg

Hintaan sisältyy:
- Laivamatkat kansipaikoin
- Bussikuljetukset meno-paluu
- Majoitus kahden hengen huoneessa
- Puolihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen)
- Lääkärin konsultointi
- Lääkärin kanssa tehdyn hoitosuunnitelman mukaisesti 3 hoitoa päivässä (su-pe)
- Aamuvoimistelu ma-pe
- Allasosaston käyttö klo 6:30-17:00

Matkaohjelma:
Tallinkin laiva lähtee Länsisatamasta klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Tallinnan satamasta matka jatkuu bussilla Pärnuun (ajomatka Tallinnasta on n. 130 km). Majoittuminen kylpylään.

Lääkärintarkastusten jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti idyllisen keskustan putiikkeihin ja kahviloihin.

Lähtöpäivänä huoneiden luovutus klo 12.00.

Lauantaina paluu bussilla Tallinnaan, mistä Eckerö Linen laiva lähtee klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.00.

Kylpylä Estonian hoitoja:
Lääkärin kanssa tehdyn hoito – ohjelman mukaan mahdollisuus saada seuraavia hoitoja: ohjattu vesivoimistelu altaassa, vesijuoksu ryhmässä, tai lääkintävoimistelu salissa (selkä-nivel/kaula-hartia ryhmä), puolihieronta 20min, osokeriittihoito (maapihkahoito), rentoutushoito (15min), lämmin persikkaparafiinihoito käsille, yrtti-porekylpy (myös soijaöljyllä), jalkakylpy, vedenalainen suihkuhieronta, paikallinen kylmähoito, suolahuone, höyryhengitys, valohoito Bioptron-lampulla, fysioterapia (vain lääkärin määräyksestä: magneetti-, ultraääni-, tai mikroaaltohoito, amplipulssi, diadynamiikka, darsonvalisaatio).

Mukaan matkalle kannattaa ottaa:
Tärkeät henkilökohtaiset tavarat, tarvittavat lääkkeet, kevyt kylpytakki tai oloasu ja kylpytossut, säätilaan sopiva vaatetus, myös lämpimiä vaatteita ja mukavat jalkineet.

Kaikilla matkustajilla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti mukana matkalla.

Matkatavaroiden painoraja on 50 kg / hlö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu).
Tupakkatuotteet on vietävä henkilökohtaisesti tullin läpi.

S-Etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

OMA BUSSIMME VIE KYLPYLÄÄN ASTI!

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä - ja erityisehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.