Matkakohteet
Kylpylämatkat TALLINNA - Kalev Spa Hotel 8 pv

kalevspa_400

KALEV SPA HOTEL 8 pv, lauantai - lauantai

Tallinnan vanhan kaupungin kupeessa sijaitseva Kalev Spa on rakennettu vuonna 2005 ja hotellissa on yhteensä 100 huonetta. Kalev Spa tarjoaa mahdollisuuden rentoutumiseen hyvällä paikalla Viron kauniissa pääkaupungissa vain noin kymmenen minuutin päässä satamasta. Kylpylässä on mahdollisuus nauttia erilaisista hoitopaketeista ja terveyspalveluista. Koko perhe viihtyy loistavasti kylpylän vesipuistossa, jossa sijaitsee Viron suurin uima-allas (50 metriä). Voit myös nauttia lähistöllä sijaitsevista ostoskeskuksista ja ravintoloista.


Huom!
 Kalev Spa:n vesi- ja liikuntakeskus (sis. vesipuisto, kuntosali, saunat) on suljettu kunnostustöiden ajaksi, 31.8.2018 saakka.


Kalev Spa:n palvelut:

Buffet / á la carte ravintola, lobby-baari, liikuntakeskus, Wellness-keskus, Kauneuskeskus, terveyskeskus, vesipuisto, kahvila, wifi, internet-piste, lasten leikkihuone, yksityissaunat, myymälä, oppaan palvelut (retket, transfer-kuljetukset)

http://kalevspa.ee/wp-content/uploads/2013/11/mg_1651.jpg http://kalevspa.ee/wp-content/uploads/2013/11/prew_mgs9761.jpg

Hintaan sisältyy:

- Liityntäkuljetukset Tallinnan satamaan asti
- Laivamatkat kansipaikoin
- Majoitus kahden hengen huoneessa
- Puolihoito, alkaen tulopäivän illallisella ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen
- Kylpytakin käyttö
- Lääkärin vastaanotto
- 15 kylpylähoitoa:
       -3 x kuntouttava klassinen hieronta 30 min
       -2 x kylmä tai lämmin kosteuttava parafiinihoito käsille tai jaloille 20 min
       -4 x suolahuonehoito 40min
       -2 x rentouttava hierontasänky 15min
       -4 hoitoa lääkärin määräyksestä seuraavasta valikoimasta:  
paikallinen kylmähoito tai lämpöhoito, podometria (jalkapohjan tutkimus), laserhoito, magneettihoito, inhalaatio, EKG, verensokerin ja kolesterolin mittaus, rasvaprosentin mittaus, valohoito, ultraäänihoito.

Matkaohjelma:
Lähdemme lauantaina aikataulun mukaan bussilla Helsinkiin, jossa kuljettaja jakaa liput kuittia vastaan laivamatkaa varten. Helsingistä mukaan tulevat saavat liput Länsiterminaaliin saapuvasta Nastolan Matkatoimiston bussista n. klo 9.00.

Tallinkin laiva lähtee Länsisatamasta klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Tallinnan satamasta omatoiminen siirtyminen keskustassa sijaitsevaan Kalev Spa kylpylään.

Lähtöpäivänä omatoiminen siirtyminen Tallinnan A-terminaaliin, jossa Nastolan Matkatoimiston bussi on n. klo 17:00-17:15. Matkatavaroiden siirto bussiin.

Eckerö Linen Finlandia laiva lähtee Tallinnasta klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21:00.
Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille alkaa välittömästi laivan saavuttua satamaan.

Kaikilla matkustajilla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti mukana matkalla.

Huom. Matkatavaroiden painoraja 50kg/hlö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu).
Tupakkatuotteet on vietävä henkilökohtaisesti tullin läpi.

Eckerö Linen Finlandialta saa ostoksista S-etukortilla bonusta.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.