Matkakohteet
Kylpylämatkat, PÄRNU - Spa Tervis 8 pv

 

tervis_spa

SPA TERVIS 8pv, lauantai - lauantai
(Seedri 6, 80012 Pärnu)

Monipuolisia palveluja tarjoava Spa Tervis on Pärnun suurin kylpylä. Se koostuu seitsemästä toisiinsa lasikäytävin yhdistetystä rakennuksesta. Hotellissa on 494 vuodepaikkaa ja kaikin mukavuuksin varustelluista hotellihuoneista avautuvat upeat näkymät. Kaikki huoneet ovat savuttomia ja allergikoille sopivia. Aamiaiselle, aamuvoimisteluun ja muihin hoitoihin pääsee kätevästi lasikäytävien kautta. Päivittäin Sinua odottavat aamuvoimistelu, vesivoimistelu, sauvakävely, kuntosali, pöytätennis, uima-allas, japanilainen kylpy, poreallas, erilaiset saunat, ym. Terviksen liikuntasalissa voi harrastaa myös sisäpelejä. Kylpylä sijaitsee noin 1,5km keskustasta ja uimarannasta. Hotellihuoneet on sijoitettu kolmeen siipeen: standard-huoneet 1. ja 2. talo, sekä superior-huoneet 3. talo.

Spa Terviksen
muut palvelut:
Kaksi kauppaa, buffet-ravintola, kahvila, baari, silityshuone, tallelokerot, kirjasto, polkupyörän vuokraus, oppaiden järjestämät retket, hammaslääkäri, kauneuskeskus. Kulttuurikeskuksessa järjestetään iltaisin kansainvälisten artistien konsertteja, tanssi-iltoja, teemapäiviä, näyttelyitä ym.
 tervissuolatervisbaari

Hintaan sisältyy:
- Laivamatkat kansipaikoin
- Bussikuljetukset meno-paluu
- Majoitus kahden hengen huoneessa
- Puolihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen)
- Lääkärin konsultointi
- Hoitosuunnitelman mukaisesti enintään 3 hoitoa päivässä su-pe
- Aamuvoimistelu (ei ajalla 15.5.-1.11.2017)
- Spa- ja saunakeskuksen käyttö ma-to klo 6:30-17:00, pe-su klo 6:30-22:00
- Kuntosalin käyttö klo 6:30-15:00

29.4.2017 asti superior-huoneen hintaan sisältyy super-saamiainen. Tämän jälkeen hintaan sisältyy normaali aamiainen.

Matkaohjelma:

Tallinkin laiva lähtee Länsisatamasta klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Tallinnan satamasta matka jatkuu bussilla Pärnuun (ajomatka Tallinnasta on n. 130 km). Majoittuminen kylpylään.

Lääkärintarkastusten jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti idyllisen keskustan putiikkeihin ja kahviloihin.

Lähtöpäivänä huoneiden luovutus klo 12.00.

Lauantaina paluu bussilla Tallinnaan, mistä Eckerö Linen laiva lähtee klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.00.

Spa Terviksen hoitovalikoima:

Klassinen hieronta 23min, yrtti-helmikylpy, vedenalainen suihkuhieronta, parafiini-osokeriittihoito, mutahoito, hoitavat suihkut, pyörrekylpy jaloille, hoitomutanaamio jaloille, suolahoito, valohoito, venytyshoito, kylmähoito, ultraäänihoito, magneettihoito, sähköhoidon eri muodot, inhalaatio tai maissijauhohieronta käsille, parafiininaamio käsille, vesivoimistelu tai lääkintävoimistelu salissa, kiertoharjoittelu kuntosalilla, kylmä parafiinihoito, kehonkoostumusmittaus.

Mukaan matkalle kannattaa ottaa:
Tärkeät henkilökohtaiset tavarat, tarvittavat lääkkeet, kevyt kylpytakki tai oloasu ja kylpytossut, säätilaan sopiva vaatetus, myös lämpimiä vaatteita ja mukavat jalkineet.

Kaikilla matkustajilla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti mukana matkalla.

Matkatavaroiden painoraja on 50 kg / hlö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu).
Tupakkatuotteet on vietävä henkilökohtaisesti tullin läpi.

S-Etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

OMA BUSSIMME VIE KYLPYLÄÄN ASTI!

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä - ja erityisehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.