Matkakohteet
Kylpylämatkat, HAAPSALU - Fra Mare Thalasso Spa 8 pv

fra_mare_400

FRA MARE THALASSO SPA 8 pv, lauantai - lauantai

Fra Mare sijaitsee viihtyisässä Haapsalun kylpyläkaupungissa 100 km:n päässä Tallinnasta. Hotellilla on rauhallinen sijainti meren ja hiekkarannan äärellä, noin 1,5km päässä Haapsalun keskustasta. Nykyaikaisessa, kodikkaassa hotellissa on 96 spa-luokan huonetta, ja 20 tilavaa Thalasso Spa-luokan huonetta.
Hoito-osasto tarjoaa erilaisia rentouttavia ja parantavia hoitoja, joista erikoisin on Haapsalun lahden mutaa hyödyntävä mutakäärehoito. Erilaiset hoidot parantavat mielialaa, poistavat stressiä ja hemmottelevat rauhallisessa ilmapiirissä. Sauna - ja allasosaston erilaisissa saunoissa rentoudut ja unohdat kiireen.
Voit nauttia ulkoilmasta meren rannalla ja tehdä kävelyretkiä lähimaastossa ja nauttia puhtaasta ilmasta.

Fra Maren palvelut:
Buffet / á la carte ravintola, lobby-baari, Thalasso DAY spa (saunat, altaat, kauneuskeskus), voimistelu-/kuntosali, myymälä, kokoustilat, vuokraustoiminta (kylpytakit ja -pyyhkeet, polkupyörät, sukset, monot, lautapelit)

Thalasso Day Spa:
Sauna- ja allasosastolta löytyy: Merivesiallas erilaisine hierontapisteineen, vesikoski, porekylpy lepotuoleilla, ulkoallas (lämmitetty) sekä terassi. Thalasso suolasauna, höyrysauna, sanarium, infrapunasauna, löylysaunat (70°c ja 90°c), sekä lepohuone lämmitetyillä penkeillä.

 tydruksillal_400

Hintaan sisältyy:
- Liityntäkuljetukset kotimaassa
- Laivamatkat kansipaikoin
- Kuljetus Tallinna - Haapsalu - Tallinnan
- Majoitus kahden hengen huoneessa
- Puolihoito (alkaen tulopäivän illallisella ja päättyen lähtöpäivän aamiaiseen)
- Lääkärin konsultaatio
- Kylpylähoitoja kuutena päivänä viikossa, 2-3/päivä, yhteensä 15 hoitoa/hlö
- Thalasso Day Spa osaston käyttö klo 13:00-16:00
- Voimistelu-/kuntosalin käyttö klo 7:00-23:00
- Aamuvoimistelu sään salliessa meren rannalla 7:30-8:00
- Aamusauna ja -uinti merivesialtaassa ma-pe 6:00-9:00, la-su 6:00-10:00
- Sauvakävely thalasso-terapian perinteiden mukaisesti pitkin meren rantaa, ja kuntopolku mäntymetsässä ohjaajan seurassa klo 13:15-14:00
- Suomenkielinen opaspalvelu kylpylässä

Matkaohjelma:
Lähdemme lauantaina aikataulun mukaan bussilla Helsinkiin, jossa kuljettaja jakaa maksukuittia vastaan liput laivamatkaa varten. (Helsingistä mukaan tulevat saavat liput Länsiterminaaliin saapuvasta Nastolan Matkatoimiston bussista klo 09:00)

Tallinkin laiva lähtee Länsisatamasta klo 10:30 ja saapuu Tallinnaan klo 12:30. Tallinnan satamassa Haapsalun matkustajia vastassa on taksi, jossa on kyltti "Fra Mare". Matka jatkuu kohti Haapsalua. Majoittuminen kylpylään sekä päivällinen.

Kylpylästä saa huoneet klo 15:00 ja lähtöpäivänä huoneiden luovutus klo 12:00 mennessä.

Lääkärintarkastuksen jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen ja päivällinen. Puolet kylpylähoidoista tulee valita henkilökohtaisten, puolet ryhmähoitojen joukosta.

Lähtöpäivänä kylpyläopas ilmoittaa tarkan lähtöajan paluumatkalle.

Nastolan Matkatoimiston bussi on Tallinnan A-terminaalin parkkipaikalla n. klo 17:00-17:15. Matkatavaroiden siirto bussiin.

Eckerö Linen Finlandia laiva lähtee Tallinnasta klo 18:30, ja saapuu Helsingin Länsisatamaan klo 21:00. Paluukuljetus takaisin lähtöpaikkakunnille alkaa välittömästi laivan saavuttua satamaan.

Fra Maren hoitovalikoima:
Henkilökohtaiset hoidot:
käsihieronta 25 min., mutahoito, laserhoito, ultraäänihoito, darsonvalisaatio, magneettihoito, magneettilaserhoito, valoterapia (Bioptron lamppu), inhalaatio, amplipulssi, yrttikylpy, porekylpy, vedenalainen hieronta, musiikkiterapia, venytysterapia Mastercare-hoitopöydällä.
Ryhmähoidot: kuntovoimistelu salissa 30 min., vesivoimistelu 30 min., vesiaerobic 30 min., joogavenytys, suolakammio, parafiinihoito, kelluntahoito (floatingterapia musiikilla), rentoutumishuone (SAD valoterapia ja meriteemahuone), klassisen musiikin lepokonsertti, hierova tuoli ja musiikkiterapia.

Mukaan matkalle kannattaa ottaa:
Tärkeät henkilökohtaiset tavarat, tarvittavat lääkkeet, kevyt kylpytakki tai oloasu ja kylpytossut. Säätilaan sopiva vaatetus, myös lämpimiä vaatteita ja mukavat jalkineet.

Kaikilla matkustajilla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti mukana matkalla.

Huom. Matkatavaroiden painoraja on 50kg/ henkilö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu).
Tupakkatuotteet on vietävä henkilökohtaisesti tullin läpi.

S-Etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista / voimassaolon tarkistamista omasta vakuutusyhtiöstänne.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.