Matkakohteet
Joulumatkat 2017 - Estonia 22.12.-27.12.2017
joulutahti_400

Estonia Medical Spa (ent. Puistotalo)
Perinteinen kylpylä Estonia Medical Spa & Hotel tarjoaa monipuolisia kylpylähoitoja. Keväällä 2008 avattu Estonia Termid sauna- ja allasosastolta löytyy suomalainen sauna, höyrysauna, poreallas, Kneipp-terapia, Vichy-suihkut, japanilainen kylpy, suolasauna, sekä erilaisia altaita. Kylpylän erikoisuutena on Pärnun ainoa kylmähoitohuone. Kylmähoitoa käytetään lihas- ja nivelkipuja lievittävänä ja tulehduksia ehkäisevänä hoitona. Kylpylä sijaitsee noin kilometrin päässä Pärnun keskustasta ja uimarantaan on vain noin 300 metriä. Estoniassa on 8/4 kerrosta. A-talossa (matala puoli) ja P-talon (korkea talo) 6. kerroksessa sijaitsevat economy-huoneet, ja 3, 4, 6, ja 7 kerroksissa peruskorjatut standard-huoneet.

Muut palvelut:
Kaksi ravintolaa, kahvila, kauppa, kauneussalonki, hammashoito, kampaamo, tallelokerot. Mahdollisuus vuokrata kävelysauvat, kylpytakki ja hiustenkuivaaja.

Matkaohjelma:

Lähdemme aikataulun mukaan bussilla Helsinkiin, jossa kuljettaja jakaa liput laivamatkaa varten. Tallinkin Megastar lähtee Länsisatamasta klo 10:30 ja saapuu Tallinnaan klo 12:30. Tallinnan satamasta jatketaan bussilla kohti Pärnua (ajomatka Tallinnasta n. 130 km). Kylpylästä saa huoneet klo 15:00 alkaen, jonka jälkeen majoittuminen kylpylään ja illallinen.

Lääkärintarkastuksen ja hoitosuunnitelman teon jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti jouluiseen Pärnun kaupunkiin.

Keskiviikkona bussi lähtee kohti Tallinnaa, josta Eckerö Linen laiva lähtee klo 12:00 ja saapuu Helsinkiin klo 14:15. Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille välittömästi laivan saavuttua satamaan. Bussi lähtee kuitenkin viimeistään klo 14:45.

Hintaan sisältyy:
Bussikuljetukset, laivamatkat kansipaikoin, majoitus 2hh, täysihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen), lääkärin konsultaatio, 2-3 hoitoa/pv ohjelman mukaisesti (ei tulo- eikä lähtöpäivinä, ei 24.12.), sauna- ja allasosaston käyttö klo 6:30-17:00, sekä jouluinen ohjelma.

Lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaan mahdollisuus saada seuraavia hoitoja 23.12., 25.12., ja 26.12. 2-3 / pv:
ohjattu vesivoimistelu altaassa, vesijuoksu ryhmässä, tai lääkintävoimistelu salissa (selkä-nivel/kaula-hartia ryhmä), puolihieronta 20min, osokeriittihoito (maapihkahoito), rentoutushoito (15min), lämmin persikkaparafiinihoito käsille, yrtti-porekylpy (myös soijaöljyllä), jalkakylpy, vedenalainen suihkuhieronta, paikallinen kylmähoito, suolahuone, höyryhengitys, valohoito Bioptron-lampulla, fysioterapia (vain lääkärin määräyksestä: magneetti-, ultraääni-, tai mikroaaltohoito, amplipulssi, diadynamiikka, darsonvalisaatio).

Kaikilla matkustajilla tulee olla voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti mukana matkalla.

Oma bussimme vie perille asti! Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkojen ajaksi.

Huom. Matkatavaroiden painoraja on 50kg/ henkilö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu)
Tupakkatuotteet tulee viedä henkilökohtaisesti tullin läpi.

Ilmoitattehan lähtöpaikkanne varauksen yhteydessä. Bussi kulkee vain niiden reitin varrella olevien pysäkkien kautta, joille on etukäteen ilmoittautuneita matkustajia

S-etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.