Matkakohteet
Joulumatkat 2017 - Wasa 22.12.-27.12.2017

Pärnussa sijaitseva kuntoutuskeskus ja hotelli Wasa (ent.Söprus) on rakennettu vuonna 1938 ja remontoitu vuonna 2005. Kylpylä sijaitsee noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta kauniilla puistoalueella. Pitkän kokemuksen omaava Wasa tarjoaa erilaisia hoitotoimenpiteitä sairauksien ehkäisemiseksi ja kunnon palauttamiseksi. Samalla Wasa toimii nykyaikaisena lomakylpylänä, jossa voi nauttia kiireettömästä rentoutumisesta. 


Matkaohjelma:
Lähdemme aikataulun mukaan bussilla Helsinkiin, jossa kuljettaja jakaa liput laivamatkaa varten. Tallinkin Megastar lähtee Länsisatamasta klo 10:30 ja saapuu Tallinnaan klo 12:30. Tallinnan satamasta jatketaan bussilla kohti Pärnua (ajomatka Tallinnasta on n. 130 km). Kylpylästä saa huoneet klo 15:00 alkaen, jonka jälkeen majoittuminen kylpylään ja illallinen.

Lääkärintarkastuksen ja hoitosuunnitelman teon jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen, lounas ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti jouluiseen Pärnun kaupunkiin.

Keskiviikkona bussi lähtee kohti Tallinnaa, josta Eckerö Linen Finlandia lähtee klo 12:00 ja saapuu Helsinkiin klo 14:15. Paluukuljetus lähtöpaikkakunnille alkaa välittömästi laivan saavuttua satamaan. Bussi lähtee kuitenkin viimeistään klo 14:45.

Hintaan sisältyy:
Bussikuljetukset, laivamatkat kansipaikoin, majoitus 2hh, täysihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen), lääkärin/sairaanhoitajan konsultaatio, 3 hoitoa päivässä (23.12., 25.12., 26.12.), sekä jouluinen ohjelma. Huom. Wasassa ei ole uima-allasta.

Lääkärin/sairaanhoitajan kanssa tehdyn hoitosuunnitelman mukaan mahdollisuus saada 3 hoitoa päivässä (23.12., 25.12., 26.12.) seuraavasta valikoimasta.
Parafiini-osokeriittihoito 15min, parafiinihoito käsille 15min, suolahuonehoito 40min, yrtti-porekylpy 10-15min, hierontakylpy 10-15min, hierontakylpy käsille tai jaloille 15min, klassinen osahieronta 25min, sähköhoito (impulssihoito, darsonvalisaatio), magneettihoito, ultraäänihoito, inhalaatio, valohoito, liikuntaterapia ryhmässä (kuntovoimistelu, sauvakävely), henkilökohtaisesti ohjattu kuntovoimistelu.

Kaikilla matkustajilla tulee olla voimassa oleva passi tai EU:n virallinen henkilökortti mukana matkalla.

Oma bussimme vie perille asti! Matkatavarat voi jättää bussiin laivamatkojen ajaksi.

Huom! Matkatavaroiden painoraja on 50kg/ henkilö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu)
Tupakkatuotteet tulee viedä henkilökohtaisesti tullin läpi.

Ilmoitattehan lähtöpaikkanne varauksen yhteydessä. Bussi kulkee vain niiden reitin varrella olevien pysäkkien kautta, joille on etukäteen ilmoittautuneita matkustajia

S-etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä- ja erityisehtoja.