Matkakohteet
Kylpylämatkat, PÄRNU - Spa Viiking 8pv

http://viiking.ee/wp-content/uploads/2016/02/Viiking_Spa_Hotell_summer.jpg

SPA VIIKING 8pv, lauantai - lauantai
(Sadama 15, 80012 Pärnu)

Spa Viiking sijaitsee historiallisen Vallikraavin laidalla, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja keskustasta. Hotelli käsittää neljä nykyaikaista rakennusta, jotka on yhdistetty toisiinsa lasikäytävillä. Hotellissa on 154 huonetta: AB-talossa sijaitsevat standard-huoneet, CD-talossa ja A-talon 4. kerroksessa superior-huoneet. Superior-luokan huoneissa on parveke, ilmastointi, aamutakit ja hiustenkuivaaja. Kylpylän kaikki huoneet ovat savuttomia. Suurin osa huoneista sopii allergikoille. Lapsiperheille löytyy perhehuoneita. Kylpylä sopii liikuntaesteisille.

Vuonna 2015 avatussa uudessa vesi- ja saunakeskus Viiking Saagassa on: iso uima-allas erilaisilla rentouttavilla vesihierontapisteillä, vastavirtajoki, lastenallas, höyry-suolasauna, aromi-höyrysauna, kuuma kuiva suomalainen sauna, kostea suomalainen sauna, sanarium, japanilainen allas, poreallas, baari lepotuolineen, lepotilat lämmitettyine lepotuoleineen, sekä katolla viikinkien kota-sauna.

Kylpylä Viikingin muut palvelut:
Aamutakkien vuokraus, tallelokerot, wifi, lasten leikkihuone, biljardi, kuntosalilaitteet, lukemispaikka kirjoineen, kauppa, kauneussalonki, hammaslääkärin vastaanotto, apteekki.

Hintaan sisältyy:
- Laivamatkat kansipaikoin
- Bussikuljetukset meno-paluu
- Majoitus kahden hengen huoneessa
- Puolihoito (alkaen illallisella ja päättyen aamiaiseen)
- Lääkärin konsultointi
- Hoitosuunnitelman mukaisesti 2 hoitoa su, 3 hoitoa/pv ma-pe
- Aamusauna ja -uinti ma-pe klo 6:30-7:30, la-su klo 7:00-10:00 (vanha saunaosasto)
- Viiking Saagan käyttö: su-to rajaton sisäänpääsy aukioloaikoina (su klo 10:00-22:00, ma-to klo 12:00-22:00), pe klo 12:00-17:00, la ja Viron kansallisina
juhlapyhinä klo 10:00-17:00

Matkaohjelma:
Tallinkin laiva lähtee Länsisatamasta klo 10.30 ja saapuu Tallinnaan klo 12.30. Tallinnan satamasta matka jatkuu bussilla Pärnuun (ajomatka Tallinnasta on n. 130 km). Majoittuminen kylpylään.

Lääkärintarkastusten jälkeen erilaiset hoidot voivat alkaa. Kylpylän ruokasalissa tarjoillaan päivittäin aamiainen ja illallinen. Päivien aikana voi myös tutustua omatoimisesti idyllisen keskustan putiikkeihin ja kahviloihin.

Lähtöpäivänä huoneiden luovutus klo 12.00.

Lauantaina paluu bussilla Tallinnaan, mistä Eckerö Linen laiva lähtee klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin klo 21.00.

Spa Viikingin hoitoja:
Lääkärin kanssa tehdyn hoito-ohjelman mukaan mahdollisuus saada seuraavia hoitoja: vesihieronta 15min, yrttikylpy 20min, osokeriitti-parafiinihoito 15min, rypsihoito käsille 20min, paikallinen kylmähoito 10-15min, osahieronta 20min, hierontatuoli 15min, darsonvalisaatio 10-20min, ultraäänihoito, inhalaatiohoito 10min, sähköhieronta, magneettihoito, laskimohoito geelillä (jalat), rentoutushoito 30min, valoterapia 20min, lääkintävoimistelu ryhmässä/yksilöllinen 30min, vesivoimistelu ryhmässä 30min (ma-pe), porekylpy merisuolalla 20min, jalkakylpy merisuolalla 15min.

Mukaan matkalle kannattaa ottaa:
Tärkeät henkilökohtaiset tavarat, tarvittavat lääkkeet, kevyt kylpytakki tai oloasu ja kylpytossut, säätilaan sopiva vaatetus, myös lämpimiä vaatteita ja mukavat jalkineet.

Kaikilla matkustajilla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti mukana matkalla!

Matkatavaroiden painoraja on 50 kg / hlö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu).
Tupakkatuotteet on vietävä henkilökohtaisesti tullin läpi.

S-Etukortilla saa bonusta MS Finlandialla tehdyistä ostoksista.

OMA BUSSIMME VIE KYLPYLÄÄN ASTI!

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Nastolan Matkatoimiston lisä - ja erityisehtoja. Pidätämme oikeuden muutoksiin.