Matkakohteet
Ostosmatkat TALLINNAAN
finlandia_180x100_400img_0013_a_400

Edulliset Tallinnan päiväristeilyt Eckerö Linen uudistetulla suomalaisella M/S Finlandialla!
Lähdöt keskiviikkoisin ja lauantaisin
alk. 29€

Oma bussimme on mukana matkalla!
Ostokset kulkevat kätevästi bussin kyydissä myös laivamatkojen ajan.

Soita 03- 75 88 100 tai lähetä tarjouspyyntö tästä.

Bussikuljetus aikataulun mukaisesti Helsinkiin, missä kuljettaja jakaa maksukuittia vastaan maihinnousukortit risteilyä varten. (Helsingistä mukaan tulevat saavat liput Länsiterminaaliin (T2) saapuvasta Nastolan Matkatoimiston bussista n. klo 7.30).

Eckerö Linen Finlandia laiva lähtee Helsingin Länsisatamasta klo 09.00 ja saapuu Tallinnaan klo 11.15.

Laivamatkan aikana on aikaa nauttia MS Finlandian monipuolisista palveluista.
Edulliset ostokset voi tehdä uudistuneesta ja entistä laajemmasta Eckerö Market & Parfymeriasta. Ammattitaitoinen henkilökunta antaa mielellään ostosvinkkejä.
Buffet Eckerössä voi menomatkalla nauttia runsaasta meriaamiaisesta, sekä paluumatkalla perinteisestä buffet-illallisesta. 

Linja-auto lähtee Tallinnan satamasta ja vierailee Super Alkossa ja ostoskeskuksessa. Ostosten jälkeen on mahdollisuus tutustua omatoimisesti Tallinnaan ja sen historialliseen vanhaankaupunkiin. Tallinnan päiväristeilyillä on oma bussi koko matkan ajan mukana. Tallinnassa bussiin pääsee tuomaan ostoksia kuljettajan kanssa sovittuun aikaan.

Paluumatkalle MS Finlandia lähtee Tallinnasta klo 18.30 ja saapuu Helsinkiin
klo 21.00.

Paluukuljetus Helsingistä lähtöpaikkakunnille alkaa välittömästi laivan saavuttua satamaan. Bussi lähtee kuitenkin viimeistään klo 21:30.

Huom. Matkatavaroiden painoraja on 50 kg / henkilö.
Matkatavarat tulee olla nimellä varustetuissa suljetuissa matkalaukuissa tai matkakasseissa. (esim. vetoketjulla tai vastaavalla suljettu)
Tupakkatuotteet tulee viedä henkilökohtaisesti tullin läpi.

Ilmoitattehan lähtöpaikkanne varauksen yhteydessä! Bussi kulkee vain niiden reitin varrella olevien pysäkkien kautta, joille on etukäteen ilmoittautuneita matkustajia. Mahdolliset pysäkkimuutokset on tehtävä 4 arkivuorokautta ennen lähtöpäivää.

Mukana matkalla on oltava voimassa oleva passi tai EU:n virallinen kuvallinen henkilökortti. Tarkistattehan matkustusasiakirjan voimassaoloajan ennen matkalle lähtöä.

Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista / voimassa olon tarkistamista omasta vakuutusyhtiöstänne.

Muistattehan, että MS Finlandialla tehdyistä ostoksista saa S-etukortilla bonusta! https://www.eckeroline.fi/wcsstore/MadisonsStorefrontAssetStore/images/logo.gif
Pidätämme oikeuden muutoksiin.