Matkakohteet
Ryhmien peruutusehdot
Nastolan Matkatoimisto Oy:n ryhmämatkaehdot hotelli-, risteily- ja kylpylämatkoilla.


1. Matkatarjous/vahvistus
Ryhmän hyväksymästä matkatarjouksesta ilmenee matkan hintaan liittyvät palvelut.

Pyydettäessä toimitamme matkan tilaajalle/matkanjohtajalle myös erillisen matkavahvistuksen.

Ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen tiedottamaan ryhmän jäsenille matkaohjelman, matkan hintaan sisältyvät palvelut, matkaehdot ja mahdolliset matkaohjelman muutokset. Ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen tiedottamaan ryhmän jäsenille myös mahdolliset hinnan muutokset, mikäli ryhmän lopullinen koko on hyväksytyssä matkatarjouksessa ollut henkilömäärää pienempi.

2. Ilmoittautuminen ja maksut

Ennakkomaksu erääntyy maksettavaksi n. viikon sisällä siitä kun ryhmätilaus on hyväksytty ja vahvistettu.
Ryhmämatkoista peritään 10 % ennakkomaksu koko matkan hinnasta, kuitenkin vähintään 50 €.

Kun ennakkomaksu on suoritettu, muuttuu varaus sitovaksi. Loppusumma tulee maksaa 28 vrk ennen matkan alkua. Mikäli lähtöpäivään on vähemmän kuin 28 vrk, tulee matkan hinta suorittaa välittömästi. Suorittamalla ennakkomaksun asiakas sitoutuu yleisiin valmismatkaehtoihin sekä Nastolan Matkatoimiston erityisehtoihin.


3. Laskutus

Mikäli laskutamme jokaisen lähtijän erikseen, perimme laskutuslisää 5 €/lasku. Jos lähetämme ryhmälle yhteisen kertalaskun, emme peri erillistä laskutuslisää. Ryhmän yhteyshenkilö on velvollinen informoimaan ryhmän jäseniä mahdollisesta laskutuslisästä.

4. Nimilista

Ryhmän lopullinen osallistujalista huone- ja hyttijakoineen, lähtöpaikkoineen sekä erityistoivomuksineen tulee toimittaa matkatoimistoomme viimeistään 4 viikkoa ennen matkan alkua. Mikäli jokainen lähtijä laskutetaan erikseen, nimilista tulee toimittaa 5 viikkoa ennen lähtöä.

Tämän jälkeen tehtävistä muutoksista matkatoimistolla on oikeus periä mahdolliset muutoskulut.

5. Ryhmämatkojen peruutusehdot


Kokoryhmäperuutukset


Kokoryhmäperuutukseksi katsotaan myös osaryhmäperuutukset, mikäli ryhmän alkuperäinen
kokonaismatkustajamäärä pienenee 50 % tai enemmän.

Osaryhmäperuutukset

Osaryhmäperuutukseksi katsotaan peruutus, kun ryhmästä peruutettavien henkilöiden yhteenlaskettu määrä jää alle 50 % ryhmän alkuperäisestä kokonaismäärästä.


Ryhmä koko

Ryhmän koko 10-100 henkilöä

· 31 vrk ennen lähtöä voi koko ryhmän perua kuluitta.
· 30 vrk - 14 vrk ennen lähtöä peruuntuneista paikoista veloitetaan hotelli sekä kylpylämatkoilla 85 €/hlö, risteilymatkoilla 30 €/hlö, Venäjän matkoilla konsulaattiin lähetettyjen asiakirjojen jälkeen kulut on 100 %.

  • 13 vrk - 3 vrk ennen lähtöä peruuntuneista paikoista veloitetaan 50% matkan hinnasta.
    alle 3 vrk ennen lähtöä peruuntuneista paikoista veloitetaan 100% matkan hinnasta.

 Venäjän konsulaattiin lähteneiden asiakirjojen jälkeen matkasta peritään täysi hinta. Matkustaja ei ole oikeutettu hinnanpalautukseen, jos matka peruuntuu viranomaisten evätessä matkan, viisumin tai passin puuttuminen tai hajoaminen estää matkalle osallistumisen. Esimerkiksi työeste tai auton rikkoutuminen matkalla ei ole sellainen tässä kohdassa tarkoitettu tapahtuma, jonka perusteella matkustaja voi peruuttaa matkansa. Ellei matkustaja noudata annettuja ohjeita (esim. lähtöaika) ja myöhästyy vastaa matkustaja itse aiheutuneista kuluista. Matkatoimisto pidättää oikeuden peruuttaa matka riittämättömän osanottajamäärän vuoksi. Oikeus muutoksiin pidätetään.


Ryhmän koko yli 100 henkilöä

· Yli 100 hengen ryhmissä pidätämme oikeuden erillisiin peruutus ja maksuehtoihin

5.4. Nimenmuutokset

Nimenmuutoksista, jotka tehdään alle 48 tuntia ennen lähtöä veloitamme 7 € / muutos.

6. Matkan toteutuminen ja ryhmän koon vaikutus hintaan
Ryhmämatkojen toteutumiseen vaaditaan aina vähimmäismäärä matkustajia. Matkanjärjestäjällä on oikeus peruuttaa matka, mikäli matkalle ei ole ilmoittautunut sen toteuttamiseen edellyttävää määrää matkustajia. Mikäli matkatarjous on laskettu tietyllä lähtijämäärällä ja matkan lopullinen lähtijämäärä on tarjouksessa ilmoitettua pienempi, on matkanjärjestäjällä oikeus hinnan korotukseen.

7. Muutokset
Nastolan Matkatoimisto Oy ei vastaa matkanjärjestäjästä riippumattomista muutoksista.

Matkanjärjestäjä varaa oikeuden muuttaa matkaohjelmaa ja siksi kaikki aikataulut, hinnat, lähtöpäivät jne. ovat sitoumuksetta.

Venäjän konsulaattiin lähteneiden asiakirjojen jälkeen matkasta peritään täysi hinta. Matkustaja ei ole oikeutettu hinnanpalautukseen, jos matka peruuntuu viranomaisten evätessä  matka, viisumin tai passin puuttuminen tai hajoaminen estää matkalle osallistumisen.

Esimerkiksi työeste tai auton rikkoutuminen matkalla ei ole sellainen tässä kohdassa tarkoitettu tapahtuma, jonka perusteella matkustaja voi peruuttaa matkansa.

Ellei matkustaja noudata annettuja ohjeita (esim. lähtöaika) ja myöhästyy vastaa matkustaja itse aiheutuneista kuluista.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

8. Matkavakuutus
Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista, omasta vakuutusyhtiöstänne.